Ανακοινώσεις

29/10/07

Εκπαιδευτικός Σύνδεσμος Αθηνών «Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ
ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ
2007 - 2008

Ο Εκπαιδευτικός Σύνδεσμος Αθηνών “Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ” προκηρύσσει δύο (2) υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές σε ελληνικό πανεπιστήμιο ή σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού αναγνωρισμένο στην Ελλάδα.
Η πρώτη υποτροφία προκηρύσσεται στο γνωστικό αντικείμενο της Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Επιχειρηματικότητας και η δεύτερη στο γνωστικό αντικείμενο των Τεχνολογικών Επιστημών της Πληροφορικής.
Η διάρκεια και το ποσό κάθε υποτροφίας θα προσδιορίζεται κατά περίπτωση ανάλογα με τον τόπο και το χρόνο των σπουδών.
Η εκλογή των υποτρόφων θα γίνει από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, με βάση αφενός τα τυπικά προσόντα τους και τα σχετικά δικαιολογητικά που αναφέρονται στην παρούσα προκήρυξη που θα υποβληθούν με ατομικό φάκελο από τους υποψηφίους και αφετέρου από συνέντευξη τους ενώπιων του Διοικητικού Συμβουλίου.

Δικαιολογητικά που απαιτούνται για την υποβολή υποψηφιότητας:

1) Βιογραφικό σημείωμα στο οποίο θα περιγράφονται λεπτομερώς τα προσωπικά στοιχεία του υποψηφίου, οι έως τώρα σπουδές του, η ενδεχόμενη εργασιακή εμπειρία του, τυχόν δημοσιεύσεις, μελέτες και εργασίες.

2) Αίτηση στην οποία θα αναλύεται λεπτομερώς ο λόγος που ο υποψήφιος επιδιώκει τον νέο τίτλο σπουδών.

3) Πιστοποιητικό γεννήσεως, από το οποίο θα πιστοποιείται ότι ο υποψήφιος έχει την ελληνική ιθαγένεια και η ηλικία του δεν υπερβαίνει τα 27 έτη.

4) Επικυρωμένα αντίγραφα των τίτλων σπουδών, των πιστοποιητικών γνώσης ξένων γλωσσών, βεβαιώσεων εμπειρίας .

5) Επιστολή του πανεπιστημίου επιλογής του υποψηφίου που θα πιστοποιεί ότι ο υποψήφιος έχει γίνει δεκτός για το πρόγραμμα σπουδών που επιδιώκει.

6) Ατομικό και Οικογενειακό Εκκαθαριστικό σημείωμα της Εφορίας, ή βεβαίωση της ΔΟΥ στην οποία υπάγεται ότι δεν υποχρεώνεται να υποβάλει ατομική δήλωση φορολογίας εισοδήματος.

7) Πρόσφατο απόσπασμα ποινικού μητρώου και για τους άρρενες Πιστοποιητικό Τύπου Α του αρμόδιου Στρατολογικού Γραφείου περί εκπληρώσεως των στρατιωτικών υποχρεώσεων ή απαλλαγής εξ’αυτών ή αναβολής διάρκειας ικανής για την ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών τους σπουδών.

8) Δύο (2) συστατικές επιστολές από προηγούμενους πανεπιστημιακούς διδάσκοντες, εργοδότες/προϊσταμένους του υποψηφίου.

Υποβολή αιτήσεων με την ένδειξη: Για τις υποτροφίες του Συνδέσμου.
Με συστημένη επιστολή στην ακόλουθη διεύθυνση:

Εκπαιδευτικός Σύνδεσμος Αθηνών «Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ»
Πραξιτέλους και Χαβρίου 9
Αθήνα, Τ.Κ. 129-31

Προθεσμία υποβολής αιτήσεως μέχρι και την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2007, όπως θα αποδεικνύεται από την σφραγίδα του ταχυδρομείου στη συστημένη επιστολή.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση της Γραμματείας του Συνδέσμου μας στο τηλέφωνο: 210- 3313690.



Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Ο Γραμματέας του Δ.Σ.



Ευθύμιος Καρακατσάνης Ανδρέας Στεφανίδης