Ανακοινώσεις

14/5/08

Στελέχη τεχνικής υποστήριξης και πωλήσεων ηλεκτρονικών υπολογιστών και δικτύων με τη χρήση των Microsoft XP Professional

Γ΄ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης 2000-2006
Ε.Π. «Κοινωνία της Πληροφορίας»
Μέτρο 3,4 Ανάπτυξη και απασχόληση στη ψηφιακή οικονομία
Αναβάθμιση των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού

Ανακοίνωση Επιδοτούμενου προγράμματος ανέργων

ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΤΑ 75% ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

Το ΚΕΚ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ πρόκειται να υλοποιήσει ένα πρόγραμμα κατάρτισης, στα πλαίσια του έργου «Κατάρτιση 3500 ανέργων σε εξειδικευμένες δεξιότητες» του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας για ανέργους οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του Ο.Α.Ε.Δ. Το εκπαιδευτικό επίδομα ανά ώρα κατάρτισης ανέρχεται στο ποσό των 2,00 ευρώ (μικτά) ενώ για τους ανέργους που ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες το εκπαιδευτικό επίδομα ανά ώρα κατάρτισης ανέρχεται στο ποσό των 5 ευρώ (μικτά) .

Πρόγραμμα:

«Στελέχη τεχνικής υποστήριξης και πωλήσεων ηλεκτρονικών υπολογιστών και δικτύων με τη χρήση των Microsoft XP Professional» διάρκειας 250 ωρών

Εκπαιδευτικό επίπεδο καταρτιζομένων:
  • Απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΑΕΙ και ΤΕΙ) θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης και απόφοιτοι μεταδευτεροβάθμιας (ΙΕΚ) εκπαίδευσης θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης.
  • Πτυχιούχοι ΑΕΙ και ΤΕΙ, οι οποίοι λόγω της εγγραφής τους σε επαγγελματικές ενώσεις-επιμελητήρια δεν έχουν δυνατότητα εγγραφής στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ αλλά πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:
  1. Είναι εγγεγραμμένοι σε κάποιο επιμελητήριο. Είναι άνεργοι και το βεβαιώνουν με υπεύθυνη δήλωση του Νόμου 1599/86.
  2. Έχουν εκκαθαριστικό σημείωμα από την οικεία Δ.Ο.Υ., για το προηγούμενο οικονομικό έτος, με μηδενικό εισόδημα ή εισόδημα κάτω του αφορολόγητου ορίου.
Επίσης θα πρέπει να διαθέτουν βασικές δεξιότητες στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι οποίες θα αποδεικνύονται με αναγνωρισμένο Πιστοποιητικό βασικών δεξιοτήτων σε χρήση ΤΠΕ. Εξαιρούνται οι απόφοιτοι σχολών ή ΙΕΚ τεχνολογικής και θετικής κατεύθυνσης οι οποίοι έχουν διδαχθεί Πληροφορική στις αντίστοιχες σχολές ή έχουν συμμετάσχει σε σεμινάρια σχετικά με Πληροφορική.
Τόπος υλοποίησης:Δ. Μεταμόρφωσης, Γ. Παπανδρέου 135
Πληροφορίες & κατάθεση αιτήσεων: τηλ. 2102850880-2814501