Ανακοινώσεις

18/6/09

Διαπολιτισμικό φεστιβάλ για την οικογένεια, Expo kid & fun - ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Στις 25 με 27 Σεπτεμβρίου 2009, στην Αθήνα, θα πραγματοποιηθεί η 5η έκθεση – διαπολιτισμικό φεστιβάλ για την οικογένεια, Expo kid & fun και αναζητάμε ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ που θα προσφέρουν την πολύτιμη βοήθειά τους.

Το προφίλ του εθελοντή : Να είναι δραστήριος / α, δημιουργικός / η, υγιής. Να είναι απόφοιτος / η τουλάχιστον λυκείου. Απόφοιτος / η ή σπουδαστές / ριες Παιδαγωγικών σχολών, κοινωνικών επιστημών, επικοινωνίας κλπ. Να αγαπά τα παιδιά. Να έχει κάποιον διαθέσιμο ελεύθερο χρόνο. Να αγαπά τον εθελοντισμό και την προσφορά στο σύνολο.

Τομείς συμμετοχής εθελοντών : Ενημέρωση Επισκεπτών κατά την είσοδο τους. Διανομή ενημερωτικού υλικού - επικοινωνία με εκθέτες. Σχεδιασμός προγραμμάτων παράλληλων εκδηλώσεων. Συντονισμός προγράμματος αιθουσών παράλληλων εκδηλώσεων. Επιμελητές προγραμμάτων παράλληλων εκδηλώσεων. Κριτικές επιτροπές διαγωνισμών. Βοηθοί τεχνικών υπηρεσιών.
Οφέλη συμμετοχής εθελοντή :Συνειδητοποίηση του αντικειμένου και της αξίας της εθελοντικής προσφοράς. Ανάπτυξη της κοινωνικότητας και γνωριμία με νέους ανθρώπους. Βελτίωση του γνωστικού πεδίου σε συγκεκριμένο αντικείμενο με προοπτική την αξιοποίηση του σε μελλοντική επαγγελματική απασχόληση. Εκπαίδευση και απόκτηση επαγγελματικών εμπειριών σε ένα δυναμικό κομμάτι της αγοράς όπως είναι αυτό της διοργάνωσης Εκδηλώσεων. Συμμετοχή σε ένα πλούσιο σε ερεθίσματα Εκθεσιακό γεγονός και άντληση χαράς και προσωπικής ικανοποίησης από αυτή τη συμμετοχή. Απόκτηση Βεβαίωσης Συμμετοχής από την Οργανώτρια Εταιρεία για ενδεχόμενη αξιοποίηση στο μέλλον.
Σας ζητάμε λοιπόν να συνεργαστείτε μαζί μας ως εθελοντές και σας υποσχόμαστε ότι θα είναι για όλους μας μια μοναδική εμπειρία ζωής !!!

Κωττάκη Μαριλένα
Δημιουργός Family club
info@familyclub.gr
Τηλέφωνο και fax 2294049419