Ανακοινώσεις

28/10/09

Διεθνές Σεμινάριο για την απονομή Κοινών Πτυχίων Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών (JOIMAN PROJECT)

Σας ενημερώνουμε ότι η Εθνική Δομή Εrasmus Mundus της Ιταλίας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Μπολόνια και τους υπόλοιπους εταίρους του σχεδίου Joiman, διοργανώνει Διεθνές Σεμινάριο με θέμα την απονομή κοινών πτυχίων για προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών , την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009 στη Ρώμη, παρουσιάζοντας παράλληλα τα αποτελέσματα του πρώτου έτους δραστηριοτήτων του σχεδίου.


Το δίκτυο Joiman αποτελεί εγκεκριμένο σχέδιο στο πλαίσιο του Προγράμματος Δια Βίου Μάθησης-Πρόγραμμα Erasmus Network, στόχος του οποίου είναι η δημιουργία κοινών κατευθυντήριων γραμμών και η καταγραφή παραδειγμάτων καλής πρακτικής σε θέματα σχετικά με τη διαχείριση κοινών προγραμμάτων μεταπτυχιακών σπουδών. Συντονιστής του δικτύου είναι το Πανεπιστήμιο της Μπολόνια και εταίροι ιδρύματα και φορείς από 15 χώρες.


Tο πρόγραμμα και η φόρμα αίτησης συμμετοχής στο σεμινάριο είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα https://www.joiman.eu/Lists/Events/DispForm.aspx?ID=9&Source=/default.aspx, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αντληθούν από το website https://www.joiman.eu.