Ανακοινώσεις

3/6/11

Πρακτική Άσκηση

Η Καλλιτεχνική Εταιρία ΑΞΑΝΑ, ένας αστικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός, από το 1997 ανελλιπώς έως και σήμερα επιτελεί ένα σημαντικό πολιτιστικό έργο εντός και εκτός του χώρου της Αμαξοστοιχίας-Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, πάντα με τη θερμή ανταπόκριση του κοινού και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.
Επιτυχημένες θεατρικές και μουσικές παραγωγές, λογοτεχνικές συναντήσεις, παιδικό θέατρο, περιοδείες σε πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, συνεργασίες με σημαντικούς ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών, ανάδειξη νέων καλλιτεχνών, εξαιρετικές κριτικές από το κοινό και τα ΜΜΕ ανέδειξαν την Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ – το μοναδικό Τρένο-Θέατρο στον κόσμο - σε ένα πρότυπο καλλιτεχνικό φάρο με καταξιωμένη πορεία στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.
Στο πλαίσιο της χειμερινής σεζόν 2011-2012, η Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με φοιτητές/σπουδαστές που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στους τομείς της επικοινωνίας, της προβολής και της οργάνωσης πολιτιστικών δράσεων.
Σε περίπτωση που υπάρχει σχετικό ενδιαφέρον, θα σας παρακαλούσαμε θερμά να ενημερώσετε τους φοιτητές/σπουδαστές σας να επικοινωνήσουν με το γραφείο παραγωγής στο τηλ. 210-9237076 ή να αποστείλουν το βιογραφικό τους στη διεύθυνση theater@totrenostorouf.gr

Με εκτίμηση
Για την Καλλιτεχνική Εταιρία ΑΞΑΝΑ
Τατιάνα Λύγαρη