Ανακοινώσεις

2/6/08

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για το Δ.Μ.Π.Σ. «Άσκηση και Ποιότητα Ζωής»

Το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Καλεί: Όσους ενδιαφέρονται να γίνουν δεκτοί στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο “Άσκηση και Ποιότητα Ζωής” για ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ στη ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2008-2009 να καταθέσουν από Παρασκευή 30 Μαϊου 2008 μέχρι και την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2008 στη Γραμματεία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Πανεπιστημιούπολη, 69 100 Κομοτηνή) τα εξής δικαιολογητικά:

1.Αίτηση όπου δηλώνεται το γνωστικό αντικείμενο και το θέμα της διατριβής
2. Υπόμνημα με τον τίτλο της διατριβής, συνοπτική ανασκόπηση, διατύπωση των υποθέσεων και επιστημονική προσέγγιση του θέματος.
3. Σύμφωνη γνώμη του Επιβλέποντα Καθηγητή
4. Τίτλους σπουδών : Αντίγραφο Μεταπτυχιακού διπλώματος, αντίγραφο Πτυχίου (Σε περίπτωση που οι παραπάνω τίτλοι προέρχονται από Α.Ε.Ι./ΤΕΙ του εξωτερικού θα πρέπει να υπάρχει η αναγνώριση της ισοτιμίας από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. ή το ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α. )
5. Πτυχίο ξένης γλώσσας (Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική, Ισπανική )
6. Πλήρες Βιογραφικό Σημείωμα
7. Βεβαιώσεις δημοσιεύσεων ή ανακοινώσεων σε Επιστημονικά περιοδικά ή Συνέδρια.
8. Βεβαίωση του Επιστημονικού Υπεύθυνου του Ερευνητικού Προγράμματος σε περίπτωση συμμετοχής σε Ερευνητικό Πρόγραμμα.
9. Βεβαίωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Ομοσπονδίας ή Τοπικής Ένωσης) για την σχέση εργασίας με το σύλλογο ή την Ομοσπονδία για όσους επιθυμούν να βεβαιώσουν προπονητική εμπειρία.
10. Βεβαίωση Ομοσπονδίας ή Τοπικής Ένωσης, για όσους επιθυμούν να βεβαιώσουν αθλητική εμπειρία
11. Βεβαίωση επαγγελματικής εμπειρίας
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν:
-Να επισκεφθούν τη διεύθυνση http://www.phyed.duth.gr/
-Να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία στο τηλέφωνο 25310 –39622 (fax 25310-39623) κατά τις ώρες 11:00-14:00 τις εργάσιμες μέρες ή μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: interpg@phyed.duth.

Ο Διευθυντής του Προγράμματος

Γεώργιος Κώστα, Αναπληρωτής Καθηγητής.