Ανακοινώσεις

6/3/08

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
«ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ»
Ρόδος, 4 Μαρτίου 2008
A.Π: 479
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
«ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΕ ΧΡΗΣΗ
ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ»
ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2008 - 2009
Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) «Επιστήμες της Αγωγής – Εκπαίδευση με Χρήση Νέων Τεχνολογιών» του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστήμιου Αιγαίου θα προβεί στην εισαγωγή, ύστερα από εξετάσεις, εικοσιπέντε (25) πτυχιούχων Τμημάτων Πανεπιστήμιων και πτυχιούχων Τ.Ε.Ι της ημεδαπής ή αναγνωρισμένων ομοταγών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής. To Π.Μ.Σ. «Επιστήμες της Αγωγής – Εκπαίδευση με Χρήση Νέων Τεχνολογιών» είναι διάρκειας δώδεκα (12) μηνών με υποχρεωτική παρακολούθηση. Συγκαταλέγεται μεταξύ των έντεκα Π.Μ.Σ. από τα περίπου τετρακόσια που λειτουργούν στην Ελλάδα που παρέχει πέραν του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) και Πιστοποιητικό Παιδαγωγικής και Διδακτικής Επάρκειας ισοδύναμου της ΑΣΠΑΙΤΕ (πρώην ΠΑΤΕΣ/ΣΕΛΕΤΕ) βάσει του Ν. 2525/1997, αρθ. 6, παρ. 4 και του υπ. αριθμ. 6780/Β7/20-1-2006 εγγράφου του ΥΠΕΠΘ.
Οι εξετάσεις και η συνέντευξη θα διενεργηθούν την Δευτέρα 12, την Τρίτη 13 και εάν υπάρξει μεγάλη προσέλευση και την Τετάρτη 14 Μαΐου 2008, στα γνωστικά αντικείμενα:
α. Πληροφορική, β. Παιδαγωγικά, γ. Ξένη γλώσσα (αν δεν υπάρχει πιστοποιημένη γνώση)
Για τα την Πληροφορική και τα Παιδαγωγικά ορίσθηκε εξεταστέα ύλη.
Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει μέχρι την Τετάρτη 21 Μαΐου 2008. Η εγγραφή των επιτυχόντων θα γίνει τέλος Σεπτεμβρίου 2008.
Το πόσο των διδάκτρων για την παρακολούθηση του Π.Μ.Σ. ανέρχεται σε 1.800 € (3 δόσεις των 600 €) που η πρώτη δόση καταβάλλεται με την ανακήρυξη των επιτυχόντων. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 31 Μαρτίου 2008, (με σφραγίδα ταχυδρομείου για όσους/ες τις αποστέλλουν μέσω μόνο των ΕΛ.ΤΑ.) από τη Γραμματεία του Π.Μ.Σ. στην ταχυδρομική διεύθυνση:
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ
Π.Μ.Σ. «Επιστήμες της Αγωγής – Εκπαίδευση με Χρήση Νέων Τεχνολογιών»
(υπόψη κ. Τζιτζιρέλλη Έλενας)
Λεωφ. Δημοκρατίας 1, ισόγειο,
Ρόδος, Τ. Κ. 85 100
Για περισσότερες πληροφορίες: Τζιτζιρέλλη Έλενα, τηλ. 22410- 99275 (από 09:00 π.μ. έως 12.30 μ.μ.)
e-mail: ptde_msc_nt@rhodes.aegean.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Πληροφορίες που αφορούν στην εξεταστέα ύλη, πρόγραμμα εξετάσεων, σχετικές διαδικασίες και απαιτούμενα δικαιολογητικά της συγκεκριμένης προκήρυξης, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα http://www.rhodes.aegean.gr/ptde/mps
Ο Διευθυντής του Π.Μ.Σ.
«Επιστήμες της Αγωγής – Εκπαίδευση με Χρήση Νέων Τεχνολογιών»

Βρατσάλης Κωνσταντίνος Αναπληρωτής Καθηγητής