Ανακοινώσεις

26/3/08

ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΣΤΟ Τ.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ

ΤΕΙ Πειραιά, 17.03.2008

Το γραφείο του Προγράμματος «ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ στο ΤΕΙ Πειραιά – Β’ Φάση» (www.teipir.gr, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ΣΤΑ Τ.Ε.Ι.) σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην επιστημονική διημερίδα με θέμα Επιχειρηματικότητα και Τριτοβάθμια Εκπαίδευση: Εξελίξεις και Προοπτικές, που διοργανώνει στον Πειραιά (στον Πολυχώρο «ΑΠΟΛΛΩΝ», Ερμουπόλεως και Πηλίου 1) στις 22-23 Μαϊου 2008.
Η διημερίδα διοργανώνεται στα πλαίσια του Προγράμματος «ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ στο ΤΕΙ Πειραιά – Β’ Φάση», το οποίο υποστηρίζεται από το ΕΠΕΑΕΚ και έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Νομαρχίας Πειραιά, που έχει παραχωρήσει δωρεάν τον χώρο διεξαγωγής της.
Θεωρούμε, ότι η συμμετοχή σας θα συμβάλει στην ενημέρωση και την ανταλλαγή απόψεων, καθώς και στην ανάπτυξη προβληματισμού για τις δυνατότητες αναβάθμισης της εκπαίδευσης στην επιχειρηματικότητα.
Η συμμετοχή στο επιστημονικό διήμερο είναι δωρεάν. Για τους εισηγητές από την περιφέρεια και το εξωτερικό προβλέπεται η κάλυψη των εξόδων διαμονής και σίτισης.
Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε, σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε το συνημμένο έντυπο συμμετοχής και να μας το αποστείλετε με φαξ (2105691785) ή διαμέσου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις διευθύνσεις
epixirin@teipir.gr ή malikouti@acn.gr) μέχρι την 11η Απριλίου 2008.
Με τιμή
Η επιστημονικά υπεύθυνη


Σταματίνα Μαλικούτη
Τακτική Αναπληρώτρια Καθηγήτρια