Ανακοινώσεις

7/3/08

Ανακοινώσεις

  1. Το Γραφείο Διασύνδεσης μέσα στα πλαίσια του Τεχνικού Δελτίου Έργου και εν όψη της ολοκλήρωσης του φυσικού αντικειμένου του μέχρι τις 30.6.2008, πρόκειται να υλοποιήσει Μελέτη για την Εξωτερική Αξιολόγηση του Έργου. Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι μελετητές, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Διασύνδεσης για επιπλέον πληροφορίες και για να καταθέσουν τις προτάσεις τους.
  2. Το Γραφείο Διασύνδεσης μέσα στα πλαίσια του Τεχνικού Δελτίου Έργου πρόκειται να προμηθευτεί έπιπλα για τις ανάγκες του έργου. Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες καλούνται να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Διασύνδεσης για περισσότερες πληροφορίες και για να καταθέσουν τις προσφορές τους.
  3. Το Γραφείο Διασύνδεσης μέσα στα πλαίσια του Τεχνικού Δελτίου Έργου πρόκειται να προμηθευτεί ηλεκτρονικό εξοπλισμό για τις ανάγκες του έργου. Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες καλούνται να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Διασύνδεσης για περισσότερες πληροφορίες και για να καταθέσουν τις προσφορές τους.
  4. Το Γραφείο Διασύνδεσης μέσα στα πλαίσια του Τεχνικού Δελτίου Έργου πρόκειται να αναπτύξει νέα ιστοσελίδα και CD με Ηλεκτρονική Παρουσίαση των δραστηριοτήτων του. Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες πληροφορικής καλούνται να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Διασύνδεσης για περισσότερες πληροφορίες και για να καταθέσουν τις προσφορές τους.