Ανακοινώσεις

7/7/09

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη «Λογιστική & Χρηματοοικονομική»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από το ακαδημαϊκό έτος 2009 - 2010 οργανώνεται και λειτουργεί στο Τ.Ε.Ι. Πειραιά, Τμήμα Λογιστικής, σύμφωνα με τον Ν. 3685/2008. Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο «Λογιστική και Χρηματοοικονομική».

Σκοπός του παρόντος Π.Μ.Σ. είναι η μεταπτυχιακή εκπαίδευση αποφοίτων της Λογιστικής για την αντιμετώπιση των αυξημένων επαγγελματικών απαιτήσεων της αγοράς εργασίας αλλά και η εμβάθυνση στα αντικείμενα αυτά σε θεωρητικό επίπεδο. Η προαγωγή της Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής έρευνας αποτελεί επίσης σημαντικό στόχο αυτού του Μεταπτυχιακού Προγράμματος.

Ειδικότερα για τους πτυχιούχους της Λογιστικής η κατεύθυνση «Χρηματοοικονομική» θα εμπλουτίσει και θα διευρύνει τις γνώσεις τους στην Χρηματοοικονομική ανάλυση των επιχειρήσεων ενώ για τους μη πτυχιούχους της Λογιστικής η εξειδίκευσή τους στη Λογιστική θα αυξήσει τα τυπικά προσόντα τους για την απόκτηση επαγγελματικών αδειών.

Μετά την επιτυχή περάτωση των τριών εξαμήνων σπουδών το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) στην Λογιστική και Χρηματοοικονομική με δύο εξειδικεύσεις:

• Λογιστική
• Χρηματοοικονομική

Υποψήφιοι για συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι οι απόφοιτοι ελληνικών ΑΕΙ και ΤΕΙ, οι απόφοιτοι στρατιωτικών σχολών και οι απόφοιτοι ξένων αναγνωρισμένων πανεπιστημίων, ανεξαρτήτως προπτυχιακής ειδικότητας. Στους φοιτούντες παρέχεται αναβολή στράτευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις εγγραφής:

Δ/νση: Κειριαδών 2
11854 Κ. Πετράλωνα
Τηλ : 210-5381278 210-5381453 210-3420973
Fax : 210-3476661

Email : sreview@teipir.gr
Web site: www.mscaccounting.gr