Ανακοινώσεις

22/2/11

Ενημερωτική Ημερίδα για το πρόγραμμα LIFE+ 2011 - Ελλάδα, 01/04/2011


Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα ξεκινήσει την Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων του προγράμματος LIFE+ για το 2011 μέσα στο Φεβρουάριο του 2011, με προϋπολογισμό 265,36 εκατομύρια Ευρώ για έργα σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, στοχεύοντας στο περιβάλλον σε τρεις τομείς: φύση και βιοποικιλότητα, περιβαλλοντική πολιτική και διακυβέρνηση και ενημέρωση και επικοινωνία.

Η Επιτροπή σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην Ενημερωτική Ημερίδα για το πρόγραμμα LIFE+ που θα πραγματοποιηθεί λίγο μετά την Πρόσκληση Υποβολής Προτάσεων, την Παρασκευή 1 Απριλίου 2011 στη Αμφιθέατρο “Αθήνα 9.84”, στην Τεχνόπολη (Πειραιώς 100, Γκάζι – Αθήνα). Σκοπός της Ενημερωτικής αυτής Ημερίδας είναι η πληροφόρηση όσων πιθανώς υποβάλλουν αίτηση στο πρόγραμμα LIFE+ στα πλαίσια της Πρόσκλησης Υποβολής Προτάσεων για το 2011:

• Μπορείτε να διαβάσετε την Επίσημη πρόσκληση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (Αγγλικά) εδώ και την ανεπίσημη μετάφραση εδώ.

• Μπορείτε να κατεβάσετε το προσωρινό πρόγραμμα της Ημερίδας εδώ.

• Για να εγγραφείτε στην Ενημερωτική Ημερίδα για το πρόγραμμα LIFE+, κάντε κλικ εδώ για να συμπληρώσετε την online Φόρμα Εγγραφής και κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ αφού τελειώσετε.

Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα με την εγγραφή σας χρησιμοποιώντας τον παραπάνω σύνδεσμο, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε εναλλακτικά αυτόν το σύνδεσμο: http://www.surveymonkey.com/s/2011RegistrationformGreece.

Οι εγγραφές για την Ημερίδα θα είναι ανοιχτές μέχρι τις 18/03/2011. Υπάρχουν περιορισμένες θέσεις σε αυτό το γεγονός και πιθανώς να τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο διοργάνωσης της Ημερίδας κ. Κακαμπέγκα Ακριβό στο lifeplusgreece@gmail.com.

Με εκτίμηση,

Κακαμπέγκας Ακριβός
Υπεύθυνος διοργάνωσης Ημερίδας LIFE+