Ανακοινώσεις

11/2/11

Shutdown.gr : Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Basket Στελεχών Επιχειρήσεων

Το Shutdown.gr διοργανώνει το Πανελλήνιο Διαγωνισμό Basket ανδρών αποκλειστικά για Στελέχη επιχειρήσεων.

Στο πρωτάθλημα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ομάδες Στελεχών επιχειρήσεων που εκπροσωπούν επιχειρήσεις της χώρας ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου. Η δήλωση συμμετοχής των στελεχών κάθε επιχείρησης θα πρέπει να συνοδεύεται και από βεβαίωση του τμήματος προσωπικού ότι τα στελέχη είναι στην μισθοδοσία της επιχείρησης. Για μεγάλες εταιρίες είναι δυνατή η συμμετοχή περισσοτέρων ομάδων τμημάτων ή διευθύνσεων. Δεν είναι δυνατή η συμμετοχή ενός Στελέχους σε δύο ομάδες της ίδιας επιχείρησης.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας Τηλ.  211 4042367 κα. Χρήστου. Διαβάστε παρακάτω τις προϋποθέσεις και τους κανόνες συμμετοχής

Ενθαρρύνουμε τα Στελέχη ερασιτέχνες αθλητές του Basket να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό Basket που θα λάβει χώρα στην Αθήνα το τριήμερο 8,9 & 10 Απριλίου 2011.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ & ΑΞΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ομάδες Στελεχών (άνδρες) άνω των 22 ετών, Έλληνες και αλλοδαποί από επιχειρήσεις της χώρας. Η αξία συμμετοχής ανά ομάδα ανέρχεται στο ποσό των 500 Ευρώ. Στα πλαίσια της διοργάνωσης το shutdown.gr προσφέρει την κάλυψη των παρακάτω:
  • Κλειστό Γήπεδο Basket (Εντός Αθηνών - Θα ανακοινωθεί σύντομα)
  • Μπάλες
  • Διαιτητές
  • Διαχείριση κληρώσεων και προγραμματισμός αγώνων
  • Κύπελλο για τις τρείς Finalist
  • Φωτογραφική και Ιατρική κάλυψη
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δηλώσεις συμμετοχής για τον διαγωνισμό του 2011, θα γίνονται δεκτές έως και Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Κάθε Εταιρία/Επιχείρηση μπορεί να συμμετάσχει στον διαγωνισμό με μια ομάδα αποτελούμενη από δέκα (10) στελέχη.
Απαραίτητα για τη συμμετοχή σας στον στο διαγωνισμό είναι αποστολή στo e-mail basket@shutdown.gr του σχετικού ενδιαφέροντος. Στην συνέχεια θα σας αποσταλούν όλες οι απαιτούμενες φόρμες συμμετοχής.
Επιτροπή Διαιτησίας
Στην επιτροπή διαιτησίας συμμετέχουν καταξιωμένοι επαγγελματίες του Basket τα ονόματα των οποίων  θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.
ΒΡΑΒΕΙΑ
Θα απονεμηθεί κύπελλο στους τρείς Finalist και ένα μετάλιο. 
ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ
Όλες οι συμμετοχές θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας αμέσως μετά την υποβολή τους.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Τα αποτελέσματα των αγώνων θα αμέσως μετά την λήξη των αγώνων, στην σχετική ιστοσελίδα του Shutdown.gr καθώς και θα αποσταλούν μέσω e-mail σε όλους τους συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας : Τηλ.  211 4042367 κα. Χρήστου
Εκπαιδευτικό Κέντρο : Κουτσονίκα 3 & Ηλία Ηλιού (50μ από το Metro Ν.Κόσμου,)  Τηλ. Κέντρο: 211 4042367 Fax. 210 9244510,