Ανακοινώσεις

15/2/08

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Θέση Εκπαιδευτικού Προσωπικού στο ΤΕΙ Κρήτης

Το Τμήμα Θερμοκηπιακών Καλλιεργειών και Ανθοκομίας της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του Τ.Ε.Ι. Κρήτης, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, εκτιμά ότι σύντομα θα είναι σε θέση να προχωρήσει σε προκήρυξη θέσεων μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού στις βαθμίδες Καθηγητή, Αναπληρωτή Καθηγητή ή Επίκουρου Καθηγητή.

Στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης των προγραμμάτων σπουδών της Σχολής γίνεται προσπάθεια ριζικής μετεξέλιξης του Τμήματος σε θέματα εφαρμογής των νέων τεχνολογιών στα γεωργικά οικοσυστήματα και στο φυσικό περιβάλλον με έμφαση στις βιοτεχνολογικές εφαρμογές, στις εφαρμογές της πληροφορικής στη γεωργία, στη διασφάλιση ποιότητας και ασφάλεια τροφίμων καθώς και σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος. Πληροφορίες για το ΤΕΙ Κρήτης και το Τμήμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο δικτυακό τόπο του ΤΕΙ Κρήτης
www.teicrete.gr.

Oι ενδιαφερόμενοι επιστήμονες προσκαλούνται να καταθέσουν μέχρι τη Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008 στο Τμήμα (ηλεκτρονικά στη διεύθυνση tmanios@steg.teicrete.gr ή loulakak@steg.teiher.gr ) αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα καθώς και μικρή πρόταση στην οποία θα αναφέρουν: α) τον τίτλο της θέσης και τη βαθμίδα στην οποία πιστεύουν ότι ανταποκρίνονται τα προσόντα τους και β) μια σύντομη περιγραφή του ή των μαθημάτων που θα μπορούσαν να διδάξουν στα πλαίσια του μετεξελιγμένου προγράμματος του Τμήματος.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 2810 379456 (Δρ. Θ. Μανιός) και 2810 379430 (Δρ. Κ. Λουλακάκης).

Σταυρωμένος, 710 04 Ηράκλειο Κρήτης, Τηλ. (2810) 379456, Fax (2810) 318204