Ανακοινώσεις

11/11/10

1ο Πανελλήνιο Φοιτητικό Συνέδριο

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της, η Ελληνική Εταιρεία Επιχειρησιακών Ερευνών σε συνεργασία με το ΤΕΙ Πειραιά – Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων διοργανώνει το «1Ο Πανελλήνιο Φοιτητικό Συνέδριο», το οποίο θα διεξαχθεί 25 - 27 Νοεμβρίου στο νεόκτιστο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Πειραιά.   

Τίτλος του Συνεδρίου είναι «Ο Ρόλος της Επιχειρησιακής Έρευνας και των Νέων Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση και τις Επιχειρήσεις». Στόχος του συνεδρίου είναι να δοθεί η δυνατότητα σε Προπτυχιακούς, Μεταπτυχιακούς και Διδακτορικούς Φοιτητές να παρουσιάσουν στην επιστημονική κοινότητα ερευνητικές εργασίες καθώς επίσης και να ανταλλάξουν απόψεις και μεθοδολογίες σχετικά με τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιούνται επιστημονικά.

Στο συνέδριο αναμένεται να  συμμετάσχουν πάνω από 600 φοιτητές, από τουλάχιστον 10 Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας με αξιόλογες επιστημονικές ανακοινώσεις.

Η οργάνωση του συνεδρίου από την Ελληνική Εταιρεία Επιχειρησιακών Ερευνών και το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων  έρχεται σαν συνέχεια όλων των προσπαθειών που έχουμε κάνει μέχρι τώρα για να δώσουμε στους φοιτητές της χώρας μας όσον το δυνατόν περισσότερα εφόδια τα οποία θα τους φανούν χρήσιμα στο εγγύς μέλλων. Η επιτυχία του συνεδρίου εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό και από την συμμετοχή σας.

Σε περίπτωση που θελήσετε να συμμετέχετε με κάποια εισήγηση στο συνέδριο μπορείτε να αποστείλετε την περίληψη της εργασίας σας μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.   

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διοργάνωση του συνεδρίου και την αποστολή περιλήψεων μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας http://1st-stu-eeee.teipir.gr.