Ανακοινώσεις

22/11/10

Training Directors'Forum 2010

Training Directors' Forum 2010
Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010, Ξενοδοχείο Novotel
Η Q-Training ανακοινώνει την διοργάνωση του Business Training Directors' Forum 2010. Η καθιερωμένη πλέον συνάντηση των Διευθυντών Εκπαίδευσης (Training Directors, Training Managers) και όλων των Στελεχών που ασχολούνται με την εκπαίδευση και ανάπτυξη των Στελεχών της επιχείρησής τους, θα γίνει την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα 09.30-17.30 μμ στο Ξενοδοχείο Novotel. 
 Αναλυτικές Πληροφορίες (Agenda, Όμιλητές, Αξία Συμμετοχής): Τηλ. 210 9244468, Fax. 2109244510
Απευθύνεται :
Το Forum απευθύνεται σε όλους όσους πιστεύουν ότι η αποτελεσματική ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, αποτελεί  μοχλό ανάπτυξης της επιχείρησης. Θα καλύψει πολλούς τομείς που άπτονται του ενδιαφέροντος των υπευθύνων εκπαίδευσης (Training Managers, Training Directors, HR Managers). Συγκεκριμένα το Forum, απευθύνεται σε: Διευθυντές Τμημάτων Ανθρωπίνου Δυναμικού (HR Managers), Διευθυντές Εκπαίδευσης (Training Directors), Υπευθύνους Εκπαίδευσης (Training Managers), Learning Managers, E-Learning Managers, Στελέχη τημάτων HR που έχουν την ευθύνη για την ανάλυση των εκπαιδευτικών αναγκών, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, Συμβούλους Επιχειρήσεων σε θέματα Εκπαίδευσης και ανάπτυξης προσωπικού, Trainers που σχεδιάζουν και υλοποιούν εκπαιδευτικά προγράμματα.
Συνοπτική Περιγραφή Θεματολογίας:
 Παρουσίαση ενός εκ των κορυφαίων ειδικών στην Ελλάδα σχετικά με τις νέες τάσεις στην Εκπαίδευση Ενηλίκων και την αξιοποίηση της κοινοτομίας σε αυτό τον τομέα. Θεωρούμε μεγάλη τιμή για το Forum την παρουσία του κου. Κόκκου που εξειδικεύεται στον τομέα της Εκπαίδευσης ενηλίκων και είναι συγγραφέας βιβλίων που όλοι μας έχουμε διαβάσει.
 Παρουσίαση των προτύπων ISO 17024:2003 (International Standard for an organization's certification program for individual persons) και  ISO 29990:2010 (Learning Services for Non Formal Education and Training). Για πρώτη φορά στην Ελλάδα σας παρουσιάζουμε το πρότυπο ISO 29990 που είναι το πρότυπο που εκτός των άλλων απευθύνεται και στα τμήματα εκπαίδευσης των επιχειρήσεων. 
 Παρουσίαση σχετικά με τις τελευταίες εξελιξεις στον τομέα των ψυχομετρικών εργαλείων και την αναφορά σε Ελληνικά εργαλεία αυτού του τύπου, που έχουν αναπτυχθεί από Έλληνες ψυχολόγους 
 Παρουσίαση χρήσιμων πόρων και εργαλείων που είναι στην διάθεση του Training Manager αλλά και των εκπαιδευτών στελεχών (trainers) σε διεθνές επίπεδο. Για πρώτη φορά την Ελλάδα, εκπρόσωπος της CELEMI κορυφαίας εταιρίας διεθνώς στον τομέα των business simulation. Τα business simuations είναι η νέα τάση στην εκπαίδευση ενηλίκων και ενσωματώνονται σε ολοένα και περισσότερα προγράμματα σε διεθνές επίπεδο. Ήδη τα business simulations της Εταιρίας CELEMI τα έχουν αξιοποιήσει περισσότερα από 2,5 εκατ. Στελέχη επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα business simulation training session. 
 Παρουσίαση των νέων επαγγελματικών περιγραμμάτων όπως αυτά καθορίστηκαν από το Εθνικό Κέντρο Πιστοποιήσεων (ΕΚ.Ε.ΠΙΣ.)

 Παρουσίαση όλων των τελευταίων εξελίξεων σε θέματα Talent Management και των σχετικών εργαλείων. Ο εκπρόσωπος της Εταιρίας StepStone Δρ. Κονής είναι από τους ειδικότερους σε θέματα διαχείρισης ταλέντου στις επιχειρήσεις.
 Παρουσίαση των τεχνολογιών που υποστηρίζουν το Fast Learning, δηλαδή των τεχνικών γρήγορης παραγωγής εκπαιδευτικού υλικό με την βοήθεια open εργαλείων.
 Παρουσίαση των σημαντικότερων εργαλείων που βοηθούν τον εκπαιδευτή ενηλίκων να διασφαλίσει την ενεργή συμμετοχή  των συμμετεχόντων και τα 3rd party εργαλεία που είναι διαθέσιμα σήμερα για να δώσουν στο PowerPoint επιπλέον δυνατότητες.

 Πρώτη παρουσίαση και τους στόχους του Hellenic Society for Training & Development (HSTD) που θα αποτελέσει τον σύνδεσμο όλων των Στελεχών επιχειρήσεων: Training Directors, Training Managers, Trainers, HR Directors, Training Executives που εμπλέκονται στην εκπαίδευση και ανάπτυξη Στελεχών Επιχειρήσεων στην Ελλάδα.