Ανακοινώσεις

15/5/11

Εξειδικευμένα σεμινάρια από το Ελληνικό Ινστιτούτο Μετρολογίας

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μετρολογίας (ΕΙΜ) όπως κάθε έτος, έτσι και φέτος διοργανώνει δύο μονοήμερα εξειδικευμένα σεμινάρια στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη στα αντικείμενα:

  1. Διακρίβωση μη αυτόματων ηλεκτρονικών ζυγών βάσει της νέας οδηγίας της EURAMET. Η οδηγία αυτή θα υιοθετηθεί άμεσα από το ΕΣΥΔ για τη διαπίστευση στο πεδίο διακρίβωσης μη αυτόματων ηλεκτρονικών ζυγών.
  2. Ογκομέτρηση δεξαμενών στα πλαίσια συστημάτων εισροών – εκροών καυσίμων σε πρατήρια καυσίμων.

Στην ιστοσελίδα του ΕΙΜ http://www.eim.gr περιέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες, τα προγράμματα και τα σχετικά έντυπα συμμετοχής στα σεμινάρια.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μετρολογίας, ΕΙΜ, είναι ο Εθνικός Φορέας Μετρολογίας της Ελλάδος και Σύμβουλος της Ελληνικής Πολιτείας σε θέματα μετρολογίας και μετρήσεων. Το ΕΙΜ είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου, εποπτευόμενο από τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας με έδρα και εγκαταστάσεις στη Βιομηχανική Περιοχή της Θεσσαλονίκης. Αξιοποιώντας τις υπερσύγχρονες υλικοτεχνικές υποδομές, την τεχνολογία αιχμής και την τεχνογνωσία του προσωπικού του, αναπτύσσει δραστηριότητες, προωθεί συνεργασίες και χορηγεί υπηρεσίες που συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας και στη βελτίωση ανταγωνιστικής της θέσης.

Στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.
Με εκτίμηση


Βαγγέλης Μπάνος,
Τμήμα Διασφάλισης Ποιότητας & Επιστημονικής Υποστήριξης,
Ελληνικό Ινστιτούτο Μετρολογίας
ΒΠ Σίνδου, Θεσσαλονίκη, ΤΚ57022
τηλ: 2310 569 988