Ανακοινώσεις

2/5/11

TEXNOΛΟΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ

ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ
ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ (ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ)
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ (ΙΔΡΥΜΑ ΙΑΤΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ)
ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ (ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών

«TEXNOΛΟΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ»
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
(N.2083/ 1992, ΦΕΚ.640/Β΄/23-5-2006- υπό αναθεώρηση)
 
Στα πλαίσια του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ» (ΤΠΙΒ) που διοργανώνει το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), με συμμετέχοντες φορείς το Τμήμα Τεχνολογίας Ιατρικών Οργάνων του ΤΕΙ Αθηνών, το Τμήμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ) και το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012. Το Π.Μ.Σ ΤΠΙΒ απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε) στις κατευθύνσεις:

1) Πληροφορική στην Ιατρική
2) Βιοπληροφορική

Αίτηση υποψηφιότητας μπορούν να υποβάλλουν απόφοιτοι Πανεπιστημιακών Τμημάτων Πληροφορικής, Τμημάτων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ, Τμημάτων Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, τμημάτων Ιατρικής, Φυσικής, Βιολογίας, απόφοιτοι Τμημάτων ΤΕΙ συναφών γνωστικών αντικειμένων, σύμφωνα με το άρθρο 5 παραγράφου 5 του ν. 2916/2001 (ΦΕΚ114Α'), καθώς και απόφοιτοι αναγνωρισμένων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής, συναφών με τις ανωτέρω ειδικότητες.
Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από την 9η έως την 20η Μαϊου 2011 από τη Γραμματεία του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (Πανεπιστημιούπολη, Ιλίσια, τηλ.210-7275181) κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από 11:00 π.μ. ως 13:00μ.μ. Πληροφορίες για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα δίνονται από την κ. Κων/να Καναβού, τηλ. 210-7275337 και στην ιστοσελίδα: http://itmb.di.uoa.gr
 
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ

1. Τίτλοι Σπουδών.
2. Αναγνώριση ΔΟΑΤΑΠ (όπου απαιτείται).
3. Αναλυτική(ές) Βαθμολογία(ές).
4. Βιογραφικό σημείωμα.
5. Δυο συστατικές επιστολές.
6. Αποδεικτικά γνώσης ξένων γλωσσών.
7. Αποδεικτικά επαγγελματικών δραστηριοτήτων.
8. Δυο φωτογραφίες.

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών βρίσκεται υπό αναμόρφωση που αναμένεται να ολοκληρωθεί προ της ενάρξεως του ακαδημαϊκού έτους 2011-2012.

Εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής,
Ο Διευθυντής του Προγράμματος
Αν. Καθηγητής Ηλίας Μανωλάκος