Ανακοινώσεις

9/5/11

Miclusterjobs.com: Η πρώτη εφαρμογή e-recruitment στο χώρο της Μικροηλεκτρονικής και της Νανοτεχνολογίας

Η πρώτη εφαρμογή e-recruitment στο χώρο της Μικροηλεκτρονικής και της Νανοτεχνολογίας είναι πλέον γεγονός. To www.miclusterjobs.com είναι η μοναδική εξειδικευμένη υπηρεσία στελέχωσης μέσω διαδικτύου για θέσεις στους κλάδους της Μικροηλεκτρονικής και της Νανοτεχνολογίας στην Ελλάδα. Απευθύνεται σε εταιρείες των συγκεκριμένων κλάδων που ενδιαφέρονται να καλύψουν τις εξειδικευμένες ανάγκες στελέχωσης τους, καθώς και σε υποψήφιους, οι οποίοι εργάζονται ή επιθυμούν να εργαστούν στο χώρο της Μικροηλεκτρονικής και της Νανοτεχνολογίας.

Στο www.miclusterjobs.com οι εταιρείες τοποθετούν τις θέσεις τους και χρησιμοποιώντας παραμέτρους του συστήματος κάνουν επιλογές σε σχέση με τις δεξιότητες, γνώσεις και εμπειρία που επιθυμούν από τους υποψηφίους. Ένα προηγμένο σύστημα αντιστοίχισης, που λαμβάνει υπόψη τις απαιτήσεις των εργοδοτών και τις γνώσεις των υποψηφίων, αναλαμβάνει να εντοπίσει και να στείλει τη θέση μόνον στους πλέον κατάλληλους υποψηφίους. Με αυτόν το τρόπο μειώνεται αισθητά η πιθανότητα λήψης μη σχετικών βιογραφικών, τα οποία απλά αυξάνουν το φόρτο εργασίας.

Οι αιτήσεις αποστέλλονται στις εταιρείες βαθμολογημένες και ταξινομημένες ανάλογα με την καταλληλότητά τους. Οι εργοδότες μπορούν αυτόματα, και πριν καν ανοίξουν το βιογραφικό του υποψηφίου, να εντοπίσουν τα δυνατά και αδύνατα σημεία του σε σχέση με τις απαιτήσεις τους για τη συγκεκριμένη θέση. Μπορούν επίσης να δουν και να αξιολογήσουν τη συνολική εμπειρία του υποψηφίου και να απορρίψουν αυτόματα, ή να εγκρίνουν την αίτηση, για να προχωρήσουν σε συνέντευξη.

Επιπροσθέτως θα πρέπει να τονιστεί το ευαίσθητο θέμα της ανωνυμίας η οποία είναι εγγυημένη τόσο για τους εργοδότες, οι οποίοι μη γράφοντας το όνομα της εταιρίας στην αγγελία αυτόματα έχουν εξασφαλίσει την ανωνυμία τους, αλλά και για τους υποψηφίους οι οποίοι μπορούν να διαλέξουν σε ποιες επιχειρήσεις θέλουν να στείλουν το βιογραφικό τους.

Οι υποψήφιοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το σύστημα για να αναπτύξουν το εργασιακό τους προφίλ, περιγράφοντας τις γνώσεις και την εμπειρία τους, ενώ οι εργοδότες μπορούν να τοποθετούν τις απαιτήσεις τους από τους υποψήφιους εργαζομένους για τις θέσεις εργασίας, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

H εξειδικευμένη διαδικτυακή εφαρμογή ηλεκτρονικής στελέχωσης www.miclusterjobs.com έχει αναπτυχθεί από την ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε. στο πλαίσιο του έργου «Υποστήριξη mi-Cluster για τη δημιουργία βάσης δεδομένων υποψηφίων και διαθέσιμων θέσεων».

Στόχος του συστήματος ηλεκτρονικής στελέχωσης www.miclusterjobs.com είναι να βοηθήσει στη δικτύωση μεταξύ επιχειρήσεων και εργαζομένων που δραστηριοποιούνται στα πεδία της Μικροηλεκτρονικής και της Νανοτεχνολογίας.


Για περισσότερες πληροφορίες:
Μοδικός Κωνσταντίνος, Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού, M.Β.Α
ΑΤΛΑΝΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε., 9ο χλμ Θεσσαλονίκης - Θέρμης, 57001 Θεσσαλονίκη,
Τηλ: 2310 531000 (εσωτ. 143), Φαξ: 2310 552265, email: info@miclusterjobs.com