Ανακοινώσεις

6/5/11

Επείγουσα ανακοίνωση για φοιτητές


ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η Ελληνική Ένωση για Ατλαντική και Ευρωπαϊκή Συνεργασία προσφέρει 5 υποτροφίες (αξίας 3.500 €) για Έλληνες φοιτητές καλύπτοντας την φοίτησή τους στο 16Ο Διεθνές Ινστιτούτο Πολιτικών και Οικονομικών Σπουδών που διοργανώνεται για δέκατη έκτη συνεχή χρονιά σε συνεργασία με τον Αμερικάνικο Εκπαιδευτικό Οργανισμό The Fund for American Studies υπό την επιστημονική επίβλεψη του Georgetown University, της Washington D.C.
Παρακαλούμε για τα καθ' υμάς!
Ταυτόχρονα επισυνάπτεται πληροφόρηση για το πρωτότυπο και μοναδικό στον τομέα, πρόγραμμα για νέους 15-18 ετών (Κατασκήνωση Ηγεσίας). Υπάρχει δυνατότητα μερικής υποτροφίας.


Δρ. Αλίκη Μητσάκου

KERNELS OF OUR FUTURE - η κατασκήνωση Ηγεσίας
Ιδρύτρια & Διευθύντρια

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ  ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ & ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
WIIS – Greece / Γυναίκες για τη Διεθνή Ασφάλεια - Ελλάς
One hundred years from now
It won't matter
What kind of car I drove
What kind of house I lived in
How much money I had in the bank
Nor what my cloths looked like
BUT
The world may be a little better
Because, I was important
In the life of a child.

( from "Within My Power" by Forest Witcraft)
Ι. Δροσοπούλου 160α
112 56 Αθήνα

Τηλ. : (+30-210-) 865 5979, 864 9732
Fax: (+30-210-) 865 4742

Το KERNELS OF OUR FUTURE ("Πυρήνες του Μέλλοντός μας") είναι Διεθνές καλοκαιρινό πρόγραμμα για νέους 15-18 ετών, που συνδυάζει τη γνώση με τη διασκέδαση.

Οι Γυναίκες για την Ασφάλεια (Women In International Security - WIIS) είναι η μεγαλύτερη μη κεδροσκοπική διακομματική οργάνωση μελών που αποσκοπούν στην αύξηση της συμμετοχής και επιρροής γυναικών σε θέματα εξωτερικών υποθέσεων και άμυνας, και στην προώθηση του διαλόγου στα θέματα της ευρύτερης ανθρώπινης ασφάλειας.
Η WIIS προσφέρει πολλλά προγράμματα σχεδιασμένα να προωθήσουν γυναίκες σε όλους τους τομείς που σχετίζονυται με την Ασφάλεια. Για περισσότερες πληροφορίες γαι το ευρύτερο δίκτυο της WIIS επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.wiis.georgetown.edu