Ανακοινώσεις

1/1/07

WWF

Εργάζομαι … για έναν ζωντανό πλανήτη!
Αναζητούμε νέες και νέους με ενθουσιασμό για να εργαστούν στο πρόγραμμα Direct Dialogue, ως εκπρόσωποι του WWF Ελλάς. Οι ομάδες εκπροσώπων θα δραστηριοποιούνται κυρίως σε κεντρικά σημεία της Αθήνας με σκοπό την προσέγγιση του κόσμου και την εξεύρεση νέων υποστηρικτών.
Η απασχόληση θα είναι 6 ώρες την ημέρα (11:00 – 17:00), με σταθερή αμοιβή και bonus αποδοτικότητας. Η αρχική διάρκεια του προγράμματος είναι 5 εβδομάδες, υπάρχει όμως η δυνατότητα απασχόλησης και σε επόμενα προγράμματα. Περιστασιακά, το σημείο απασχόλησης μπορεί να μεταφερθεί και σε άλλους χώρους (π.χ. εκδηλώσεις, φεστιβάλ, περιοχές εκτός δήμου Αθηνών) και με διαφορετικό ωράριο (απογεύματα, Σαββατοκύριακα).
Μέσω της εκπαίδευσης που θα σου προσφέρουμε, θα ενημερωθείς για τη δράση μας, τα περιβαλλοντικά προβλήματα της χώρας μας, ενώ παράλληλα, θα μπορέσεις να αναπτύξεις τις επικοινωνιακές σου ικανότητες (προσέγγιση, επιχειρηματολογία, κ.λπ.). Επιπλέον, μέσω της εργασίας αυτής, θα γνωρίσεις ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες και θα προσφέρεις έργο σε μία από τις σημαντικότερες περιβαλλοντικές ΜΚΟ παγκοσμίως.

Τα κριτήρια επιλογής των εκπροσώπων μας είναι τα εξής:
- Ευαισθητοποίηση ως προς τα περιβαλλοντικά θέματα
- Καλές επικοινωνιακές ικανότητες, ευγένεια και σεβασμός
- Ικανότητα αυτόνομης εργασίας παράλληλα με ομαδικό πνεύμα
Η προϋπηρεσία σε παρόμοια θέση ή οργάνωση, δεν είναι απαραίτητη.

Αποστολή του WWF Ελλάς είναι να διατηρήσει την πλούσια βιοποικιλότητα της Ελλάδας και να εμποδίσει την υποβάθμιση του περιβάλλοντος, στοχεύοντας στην αρμονική συνύπαρξη ανθρώπου και φύσης. Αν σε ενδιαφέρει αυτή η συναρπαστική μερική απασχόληση επικοινώνησε μαζί μας!

Υπεύθυνη : Λώρα Ζμπίντεν
Τηλέφωνο: 210-3314893 (καθημερινές 10:00 – 17:00)
Ε-mail: l.zbinden@wwf.gr